Stilstaan

De recente gebeurtenissen in de wereld maken me stil, heel stil.

Het lijkt wel alsof we steeds meer worden uitgedaagd om echt in onze kracht te gaan staan en een duidelijk signaal naar buiten te sturen dat we ons niet langer willen laten domineren door angst, woede en onmacht.

Koppig blijf ik geloven in een wereld waar goedheid nog altijd wint, een wereld vol mensen die liefdevol met elkaar kunnen omgaan, die elkaar de hand reiken en samen een krachtige boodschap naar buiten kunnen brengen tegen haat en geweld.

Ik probeer mijn kinderen mee te geven dat er slechts 1 oplossing is voor elk probleem.  Kijk naar jezelf en doe bij een ander enkel datgene dat je wil dat er ook met jezelf gebeurt. Dit vraagt: houden van jezelf en respect hebben voor jezelf.

Het is heel triest dat er dingen moeten gebeuren zoals afgelopen vrijdag om mensen te laten stilstaan.  Ik geloof dat je altijd een keuze hebt.  Kies je voor geweld of kies je voor liefde?  Willen we als mensheid evolueren, dan is er maar 1 mogelijkheid.

Mijn wens voor jullie is dat liefde naar jullie toe mag stromen, elke seconde van jullie leven.

Een gedachte over “Stilstaan

  1. Het is inderdaad allemaal zeer triestig. Hoogzwanger vraag ik me de laatste dagen vaak af in welke wereld ik mijn kindje zal moeten opvoeden. Enkel liefde kan ons nu nog redden denk ik. Gelukkig zijn er genoeg mensen die dit wel verspreiden en die mij en mijn kindje hiermee zullen omringen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s